Veelbelovende vierde HX Auctions collectie gepresenteerd

18 juli 2022

Een negental zeer getalenteerde driejarige merries vormt de collectie van alweer de vierde editie van HX Auctions. De paarden komen allen uit de eigen fokkerij en opfok van Stal Hendrix, waarmee een stevig fundament is gelegd voor hun verdere toekomst. Gezien hun eigen aanleg en sterke pedigrees mag ook van deze collectie veel verwacht worden.

Het selectieteam bestaande uit Paul, Timothy en Michel Hendrix selecteerde deze negen merries, die afstammen van hengsten als Verdi, Nekton, Gaspahr en Cape Coral RBF Z. “We zijn verheugd wederom een interessante collectie te hebben kunnen samenstellen. Het zijn stuk voor stuk merries uit interessante moederlijnen, die een grote sportieve toekomst voor zich hebben”, stelt Paul Hendrix. “Het zijn typische Hendrix-paarden: ze hebben goede modellen, kunnen goed bewegen, zijn lichtvoetig en springen met goede reflexen en veel tot zeer veel vermogen. We zijn er zeker van dat deze paarden hun weg gaan vinden in de sport.”

De collectie is hier te bekijken en er kan op geboden worden van vrijdag 29 juli en op maandag 1 augustus vanaf 19.30 uur sluiten de kavels. “Op de website is veel informatie en beeldmateriaal van de paarden te vinden. Ons hele team is beschikbaar voor verdere vragen of informatie over de paarden”, aldus Paul Hendrix.