HX auctions

- Vierde editie -

De afgelopen decennia heeft Stal Hendrix een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij wereldwijde verkoop van talloze kwaliteitsvolle springpaarden. Veel van deze paarden komen uit het eigen fokprogramma van Stal Hendrix: ze zijn afkomstig uit de zorgvuldig opgebouwde fokkerij of als veulen aangeschaft. Dat heeft al geleid tot excellente referenties zoals uit eigen fokkerij uitschieters als Apart (Pieter Devos), Kardinaal HX (Pieter Keunen), Jagger HX (Amy Millar), James Bond HX (Samantha Schaeffer) en Footlose HX (Ali Wolff).

Terwijl veel van de jonge springpaarden bij Stal Hendrix zelf worden opgeleid, wordt het nu ook mogelijk om in een eerder stadium toekomsttalenten aan te schaffen. De derde generatie van familie Hendrix, bestaande uit Michel, Timothy en Janou, kwam met het idee om veelbelovende driejarigen aan te bieden op een online veilingplatform. De volgende editie van HX Auctions zal plaatsvinden op 16-18 December 2023.

Hoe het werkt

Generic placeholder image

1. Registreren

Om mee te kunnen bieden in de online veiling is vooraf registratie vereist. Na het registreren is het een kwestie van inloggen en meebieden.

Generic placeholder image

2. Bieden

Vanaf het moment dat de veilingen open zijn, kan er online worden geboden. Wanneer iemand een hoger bod plaatst, krijgt u een email.

Generic placeholder image

3. Betalen

Wanneer u het hoogste bod heeft geplaatst en dit bevestigd is, ontvangt u een factuur. U kunt deze binnen zeven werkdagen voldoen.

Generic placeholder image

4. Ontvangen

Dit is het beste onderdeel: het ontvangen van uw HX Auctions-paard! Ons team kan u bovendien helpen met het transport of verzekering.