Zegereeks Tom Slattery en Haufom

18 april 2017

Tijdens het afgelopen Paasweekend wist de Ierse ruiter Tom Slattery veel successen te boeken met de DSHS-paarden Haufom (Tangelo van de Zuuthoeve x Hamlet, verkocht in 2016), Larca van Erpecom (Kashmir van Schuttershof x Darco, verkocht in 2016) en Kamara van ’t Heike (Epleaser van ’t Heike x Carthago, verkocht in 2015). De paarden Apart en Zira II wisten goede resultaten neer te zetten.

Tom Slattery in Opglabbeek
Op donderdag kwam Tom Slattery in actie in zowel de 5- als de 6-jarige klasses. Bij de 5-jarigen eindigde hij met Haufom (Tangelo van de Zuuthoeve x Hamlet, DSHS) op de gedeelde eerste plaats. Bij de CSIYH1* 6-jarigen werd hij vierde met Larca van Erpecom (Kashmir van Schuttershof x Darco, DSHS).

Tom Slattery kwam op Hemelvaart wederom in actie met zowel Haufom als Larca van Erpecom. Met Haufom eindigde hij op een gedeelde eerste plaats bij de 5-jarigen en met Larca van Erpecom plaatste hij zich als zesde bij de 6-jarigen.

De Ierse ruiter was op dreef want hij reed zijn paarden wederom in de prijzen op eerste Paasdag. In de CSIYH1* voor 5-jarigen veroverde hij met Haufom de eerste plaats. Klik hier voor een video van de prijsuitreiking.

Met Larca van Erpecom finishte hij als vierde bij de zesjarigen. Hij kwam met Pasen eveneens in actie met DSHS-paard Kamara van ’t Heike (Epleaser van ’t Heike x Carthago, DSHS). Bij de 7-jarigen werd hij met haar uiteindelijk vijfde.

Pieter Devos en Apart 6e in CSI5* Miami
Helemaal aan de andere kant van de wereld in Miami, verschenen Pieter Devos en Apart (Larino x Burggraaf) in de ring in de CSI5* op 1.50m-niveau. Zij reden een goede ronde en behaalden de zesde plaats in een sterk deelnemersveld.

4e plaats Zira II in Eschweiler CSI2* 1.35m
In de Duitse plaats Eschweiler behaalde Anthony Condon de vierde plaats met DSHS-paard Zira II (Zurich x Quickfeuer van Koekshof, verkocht in 2013).