Wereldbekerwinst voor Cescha M (v.Diamant de Semilly)

7 augustus 2017

Isabelle Lapierre is het Wereldbekerseizoen sterk begonnen met de DSHS-ambassadeur Cescha M (v.Diamant de Semilly). Ze wonnen de hoofdrubriek op het CSI3*-W in Bromont.

De voor een thuispubliek rijdende Canadese amazone Isabelle Lapierre behaalde haar eerste Wereldbekerzege, terwijl haar merrie Cescha M in Bromont haar Wereldbekerdebuut maakte. De tienjarige merrie maakte zes jaar geleden, als beloftevolle vierjarige, deel uit van de collectie van de Dutch Sport Horse Sales en heeft zich ontwikkeld tot een zeer verdienstelijk Grand Prix-springpaard.

Klaar voor volgende stap
“Cescha M heeft al een heel goed jaar achter de rug, ze doet altijd haar best om te winnen. We hebben haar mooi rustig opgebouwd en ieder jaar wordt ze beter en beter”, vertelt de amazone. “Op dit concours in Bromont is een geweldige sfeer, het publiek leeft enorm mee en ik denk dat dat ons vleugeltjes heeft gegeven in de barrage. Deze overwinning bevestigd mijn goede gevoel over Cescha M. Ik denk dat ze echt klaar is voor een volgende stap.”