Succes voor Cescha M, Constable II en Private Life

15 mei 2017

In Lexington en Windsor behoorden de via de Dutch Sport Horse Sales verkochte paarden Constable II (v.Harley VDL), Cescha M (v.Diamant de Semilly) en Private Life (v.Verdi) tot de prijswinnaars in de internationale rubrieken.

Op de Kentucky Spring Horse Show in Lexington sprongen twee DSHS-paarden zich in de kijker. Onder Isabelle Lapierre kwam de Diamant de Semilly-nakomeling Cescha M tot de achtste plaats in de Hagyard Classic (1.45m). Deze proef is de eerste uit een serie van zeven op het Kentucky Horse Park dit zomerseizoen. Op hetzelfde concours in Lexington bleek Scott Stewart in staat tot het winnen van het Grand Hunter Kampioenschap dankzij goede prestaties met onder andere de zesjarige Private Life (ex. Gibraltar P). Met deze Verdi-ruin, die in 2015 werd aangekocht op de DSHS, behaalde hij op de eerste dag gelijk topscores van 88 en 90 punten. Het duo zal later deze maand op het prestigieuze Devon Horse Show aan de start verschijnen.

Constable II geplaatst in 1.50m
Laura Kraut kwam op de Royal Windsor Horse Show succesvol aan de start met de Harley VDL-zoon Constable II. In de Bahrain Pearl Stakes (1.50m) op vrijdag waren ze de snelste vierfouter in de barrage en konden zich daarmee als zesde opstellen. De Amerikaanse topamazone won op dit CSI5* bovendien een 1.45m-rubriek met de Indoctro-dochter Whitney. Deze merrie maakte eerder furore onder Ramiro Quintana en is afkomstig van Stal Hendrix.