Sponsoren bedankt!

30 september 2014

Dinsdag 30 september 2014

De organisatie van de Dutch Sport Horse Sales kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. De sponsoren van de veiling dragen flink bij aan dit succes. Het betreft de volgende sponsoren:

De naam Emmers Ruitersport is sinds jaar en dag niet meer weg te denken in de hippische wereld en is bovendien verbonden aan tal van grote stallen en professionele ruiters. Zo ook aan de Dutch Sport Horse Sales. De ruitersportzaak stelde het volgende beschikbaar voor onze veilingpaarden en ruiters: handschoenen (Roeckl), caps (Samshield), broeken (CT), polo’s (CT), peesbeschermers (Kentucky), hoofdstellen (Prestige), zadeldekjes en zadels (Prestige). Emmers Ruitersport heeft de 11de editie van de DSHS in een mooi jasje gestoken!

Emmers Ruitersport
Bernard Kempplein 23
B-3930 Hamont
België
+32 (0)11 66 47 73
www.emmers.eu

Toppaarden hebben voer nodig van hoge kwaliteit. Havens biedt dat al sinds 1845. Jonge, talentvolle paarden presteren goed door hoogstaand kwaliteit voer, reden te meer voor de Dutch Sport Horse Sales om zich te verbinden met Havens, een merk dat hoge eisen stelt aan al haar producten, netzoals de DSHS hoge eisen stelt aan haar collectie. Havens biedt niet alleen een ruim assortiment complete voeders aan, maar levert ook losse grondstoffen.

Havens
Mgr. Geurtsstraat 41
5823 AC Maashees
Nederland
+31 (0)478 638 238
www.havens.nl

Service, smaak, elegantie, unieke stukken, de mooiste merken. Zowel juwelen als uurwerken. Watches and fine jewellery, dat is wat je bij Leon Martens vindt. Daarnaast heeft Leon Martens een eigen adembenemende collectie sieraden. De winkel met alle merken is gelegen op de Stationsstraat in Maastricht. Een dependance, Leon Martens Espace, siert de Stokstraat. Ook voor de sportieve paardenman of -vrouw heeft Leon Martens Juwelier genoeg keuze in hoogwaardige horloges en sierraden.

Leon Martens Juwelier
Stationsstraat 39-41
6221 BN Maastricht
Nederland
+31 (0)43 325 63 63
www.leonmartens.com

Dutch Sport Horse Sales werkt al jaren samen met deze marktleider op het gebied van paardenverzekeringen. Alle kopers konden gebruik maken van de optie tot verzekeren van hun aangeschafte paard. Een paard is immers een kostbaar en dierbaar bezit. Hippo Zorg biedt efficiency en op maat gesneden oplossingen. Het is een betrouwbare partner die 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar is.

Hippo Zorg
Postbus 2300
5202 CH ‘s-Hertogenbosch
Nederland
+31 (0)73 6419 419
www.hippozorg.nl

Omdat paardenkrachten zeer goed samengaan met de PK’s van mooie auto’s willen we tevens graag de volgende sponsoren bedanken voor hun medewerking:

Wellicht bent u naar de veiling komen kijken en heeft u ze zien staan; de twee prachtige Audi’s. De auto’s waren beschikbaar gesteld door Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Groep. Met 700 werknemers in 65 jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Het bedrijf telt zo’n 30 (dealer) vestigingen in Nederland, België en Duitsland die de merken Volkswagen, Audi, Opel, Chevrolet en Peugeot voeren. Zij kunnen voor iedere mobiliteitsvraag steeds een passende oplossing bieden.

Van Mossel Groep – Audi
Biesbosweg 14
5145 PZ Waalwijk
Nederland
+31 (0)416 82 07 00
www.van-mossel.nl

Bij Hoefnagels snappen ze de essentie van exclusieve auto’s. Dat heeft u met uw eigen ogen kunnen zien naast de VIP entrée. Hier stonden een Astin Martin, een Porsche en een Ferrari ‘ten toon gesteld’. Het aanbod van Hoefnagels bestaat uit de mooiste en beste auto’s, direct voor u beschikbaar. Allemaal luxe-merken, ontwikkeld om elk zintuig te prikkelen die uw passie voor auto’s voedt. Bij Hoefnagels wordt uw passie voor exclusieve auto’s alleen maar groter.

Hoefnagels 
Hofkamp 31
6161 DC Geleen
Nederland
+31 (0)46 4105 612
www.hoefnagels.nu