Rachel Fields kaapt prijzen weg in Sacramento

29 oktober 2013

Van 1 tot en met 6 oktober werd in Californie de Sacramento International Horse Show georganiseerd. Dit was een zeer succesvol concours voor Rachel Fields van Sandhaven Farm. De Amerikaanse wist zich maar liefst 13 keer te klasseren. Het meest succesvol was ze in de finale voor zevenjarige. Hierbij bekleedde ze zowel de eerste als de tweede plaats.

Eerste werd ze met het paard Cyrano Z (Crown Z x Contender). Deze overwinning kwam niet als een verrassing: ze wist de 2 voorrondes ook al op overtuigende wijze te winnen. In de finale werd ze tweede met het paard Ballerina (Carolus II x Pharaon xx). Dit paard is in eigendom van Vicki Juelsgaard en werd door haar op de Dutch Sport Horse Sales in 2012 door haar gekocht.

De Dutch Sport Horse Sales in een Nederlandse topveiling waar jaarlijks zeer getalenteerde 4-, 5- en 6-jarige springpaarden worden verkocht.


Ballerina (Carolus II x Pharaon) in 2012 

Tijdens de Sacramento International Horse Show worden de rubrieken van de 4- tot 7-jarigen niet alleen op balken en tijdfouten geklasseerd. Er zijn ook drie juryleden die drie dagen achter elkaar punten geven voor stijl van rijden en techniek op de sprong.

Rachels man, Jeffrey Fields was maar liefs ook 13 keer geklasseerd. Zo behaalde hij onder andere de tweede plaats in het 1.10m met het paard Live Fire. Dit paard is ook in eigendom van Vicki Juelsgaard.