Opnieuw GP-zege voor Cescha M

14 juni 2017

Isabelle Lapierre heeft met de Diamant de Semilly-merrie Cescha M weer een prachtige overwinning aan haar palmares kunnen toevoegen. Ook andere in 2011 en 2012 verkochte DSHS’ers zorgden voor recent succes.

De tienjarige Cescha M is met Isabelle Lapierre al menigmaal onverslaanbaar gebleken. In de HITS Saugerties Series kenden zij ook al meerdere successen en ze zagen dat afgelopen week tot een nieuw hoogtepunt komen dankzij de zege in de Grand Prix. In 2011 werd Cescha M op de Dutch Sport Horse Sales verkocht en ze heeft zich ontwikkeld tot een ware ambassadeur voor de veiling. “Cescha M gaf me vanaf het begin van het parcours een super gevoel dus ik wist dat ik er voor moest gaan. En ze maakte het waar! We vormen nu vijf jaar een combinatie dus we weten wat we aan elkaar hebben. Ze is snel en ze springt geweldig!”, sprak de amazone enthousiast.

Tweemaal top-vier
Ook de Harley VDL-zoon Constable II, in 2012 geveild, zorgde opnieuw voor succes deze week. Samen met Laura Kraut plaatste hij zich als vierde in de Grand Prix-kwalificatierubriek (1.60m) op het CSIO5* in Sopot. Tot slot een goede prestatie van Clearwater (v.Clearway) onder Marilyn Little. Zij sprongen naar de derde prijs in het 1.45m van CSI4* Upperville.