Online veilen: hoe het werkt

30 november 2020

Met gepaste trots presenteert het team van HX Auctions de eerste collectie. Op de elf veelbelovende driejarige springpaarden kan van 11 tot en met 15 december geboden worden. Hier volgt nog wat extra uitleg.

Op deze website is de informatie en beeldmateriaal te vinden van de elf geselecteerde paarden. Als selecteurs staan Paul, Michel en Timothy Hendrix u graag ter woord voor verdere informatie. De veiling opent op vrijdag 11 december om 09.00 uur en sluit op dinsdag 15 december vanaf 19.30 uur. De veiling van het eerste paard loopt af op dat tijdstip en elke tien minuten sluit de veiling van het daaropvolgende paard. Als er in de laatste minuut nog geboden wordt, verlengt deze tijd iedere keer met vier minuten.

Voor alle paarden staat het openingsbod op € 8.000 en de prijs verhoogt met € 500 tot een totaal van € 10.000. Daarna wordt er gewerkt met biedstappen van € 1.000 tot en met een bedrag van € 30.000, vervolgens gaat de prijs met € 2.000 per bod omhoog. Om mee te kunnen bieden is het nodig om vooraf te registreren en inloggen in het HX Auctions-systeem. Zodra uw account geactiveerd is kunt u inloggen en deelnemen.