Meerdere DSHS’ers in de internationale prijzen

24 juli 2017

Het was weer een succesvolle week voor DSHS’ers. Patrick Lemmen schreef met Fascinating Fortuna (v.Zapatero VDL) een zevenjarigenrubriek in Valkenswaard op zijn naam, in Aachen presteerden Hello Senator en Chica B Z, en ook op CSI3* Megève viel een DSHS’er in de prijzen.

Op het prestigieuze CHIO in Aachen gaf Hello Senator, de voorheen onder de naam Everest bekend staande Carambole-zoon, weer eens blijk van zijn grote kwaliteiten onder Scott Brash. In de Youngsters Cup finale (1.45m) sprongen ze dubbel foutloos naar de derde prijs, terwijl ze drie dagen eerder ook al een nulronde lieten noteren in de Sparkassen Youngster Cup (1.40m). In de finale wist ook Martin Fuchs met de achtjarige DSHS’er Chica BZ (v.Canturano) door te dringen tot de barrage.

Fascinerend snel
Vorige week begon Patrick Lemmen het Global Future Champions-concours in Valkenswaard voortvarend door direct de eerste zevenjarigenrubriek op naam te zetten met de via de Dutch Sport Horse Sales verkochte Fascinating Fortuna. Deze zevenjarige Zapatero VDL-nakomeling finishte veruit als snelste in dit 1.35/1.40m tweefasenparcours.

Viper Vrombautshoeve Z derde
In het Franse Megève kwam Julie Welles succesvol aan de start met de via de DSHS verkochte Verdi-zoon Viper Vrombautshoeve Z. In de Prix Edmond de Rothschild Héritage (1.50m) behoorden ze tot de snelste foutloze combinaties in de barrage en pakten ze zo de derde prijs. In de Grand Prix vielen ze eveneens in de prijzen, hierin kwamen ze met één foutje over de finish.