Isabelle Lapierre wint Jump Canada National Talent Squad Championships

9 november 2015

Samen met haar talentvolle merrie Cescha M (Diamant de Semilly x Calando IV) werd Isabelle Lapierre, na een zeer spannende eindfase, de uiteindelijke kampioene van de Jump Canada National Talent Squad Championships! De beslissende wedstrijd van deze serie vond op 7 november plaats tijdens de Royal Horse Show in Toronto.

Op het eind van de wedstrijd vond een spannende strijd plaats tussen Lapierre en Susan Horn. Lapierre nam in fase 1 de eerste plek over van Horn. De volgende middag kwam Lapierre tijdens fase 2 als laatste de ring in, Horn had toen nog de enige foutloze tijd staan. Er kwam veel druk op Lapierre te staan om de winnende rit te rijden. Lapierre zette in deze barrage een mooie foutloze ronde neer. Tijdens de verkorte barrage had Horn 4 strafpunten met haar 9 jarige KWPN-er Balintore (Vincenzo x Lux), maar Lapierre bleef foutloos met Cescha M. Haar overwinning was bezegeld!

Lapierre is vol lof over haar Dutch Sport Horse Sales paard Cescha M; “Ze is een echte winnaar in de ring, ze zal alles proberen om te winnen. Het is daarom altijd leuk om de ring in te gaan en te weten dat je echt een kans hebt om te winnen. Als ik een fout maak dan kan ik altijd op haar rekenen en andersom. We zijn een goed team.”

Uitslagen:
Fase 1
1. Isabelle Lapierre – Cescha M (DSHS)
2. Billie Derouet – Bonaparte VP Wisbecq
3. Grant Field – Baffin
4. Susan Horn – Balintore
5. Allison Zlepnig – Lino
6. Quincy Hayes – Calgary 56

Fase 2
1. Isabelle Lapierre – Cescha M (DSHS)
2. Susan Horn – Balintore
3. Billie Derouet – Bonaparte VP Wisbecq
4. Sam Pegg – Shai de Macheco
5. Allison Zlepnig – Lino
6. Quincy Hayes – Calgary 56

isabelle cescha m winnen

Foto credit- © Cealy Tetley – www.tetleyphoto.com