HX Auctions presenteert maandag tweede collectie

17 juli 2021

In navolging op een succesvolle eerste editie eind vorig jaar, presenteert HX Auctions haar tweede collectie waarop van 30 juli tot en met 2 augustus online geboden kan worden. Opnieuw is het team van Stal Hendrix erin geslaagd een bijzondere groep driejarige springtalenten samen te stellen uit eigen fokkerij en opfok. Een collectie waarvan de verwachtingen hoog zijn.

Aanstaande maandag zal de collectie bestaande uit 12 driejarige talenten op de website geplaatst worden. Ze stammen af van bewezen verervers als Conthargos, Verdi, Zento, Falaise de Muze en Entertainer evenals opkomende fokkerijtalenten als Cape Coral RBF Z en Gaspahr.

Op het vorig jaar opgezette veilingplatform wordt van 30 juli tot en met 2 augustus de mogelijkheid geboden om streng geselecteerde toekomsttalenten aan te schaffen. “We kunnen hiermee onze internationale klanten in een vroeg stadium de kans bieden om talenten uit ons eigen fokprogramma aan te bieden. Deze twaalf driejarigen vormen een interessante collectie en komen allen uit de betere stammen. En niet alleen op papier zijn ze veelbelovend, ook met hun eigen kwaliteiten laten ze zien stuk voor stuk een grote toekomst voor zich te hebben”, reageert Paul Hendrix, die samen met zoon Michel en neef Timothy verantwoordelijk is voor de selectie.