Hunt Tosh en Cassanova winnen ruim $ 17.000,-

19 augustus 2013

19 augustus 2013

Vorig jaar kwam de zeer mooie vosruin Cassanova (Fokker: Dirksen Horses, Hattem) onder de hamer tijdens de Dutch Sport Horse Sales in Weert. De nieuwe eigenaar werd Douglas Wheeler. Inmiddels doet Cassanova (Carolus II x Glennridge x G. Ramiro Z) het uitstekend als hunter in Amerika onder ruiter Hunt Tosh.

Vorige week werd de USHJA Pre-Green Incentive Championships georganiseerd door de United States Hunter Jumper Association. Dit bleek een zeer succesvol concours voor Hunt Tosh. Hij werd door de 4 juryleden ex aequo op de eerste plaats gezet: met zowel Cassanova als het paard Crisp. Gezamenlijk wonnen de twee paarden een bedrag van $ 34.757,80.

Betsee Parker werd begin dit jaar mede-eigenaresse van Cassanova. Ze verteld vol enthousiasme over de zesjarige Carolus II-zoon: ‘Toen ik deze vos voor het eerst zag was ik echt onder de indruk. Zijn exterieur is bijzonder te noemen en hij heeft ook eigen persoonlijkheid. Het is echt een droompaard en ik ben blij dat ik er mede-eigenaresse van ben.’


Parker en Tosh met Casanova tijdens de prijsuitreiking. Foto: Shawn McMillan