Fascinating Fortuna beste 7-jarige in Opglabbeek

25 april 2017

Dutch Sport Horse Sales-paarden hebben wederom bewezen over een grote hoeveelheid kwaliteit te beschikken. Zowel Fascinating Fortuna als Kamara van ’t Heike, beiden onder de hamer gegaan in 2015, eindigden op mooie podiumplaatsen in 7-jarigen rubrieken in Opglabbeek. Ook reden Haufom en Larca van Erpecom goede foutloze rondes.

Op donderdag 20 april kwamen de getalenteerde Kamara van ’t Heike (v. Epleaser van ’t Heike) onder Tom Slattery en Fascinating Fortuna (v. Zapatero VDL) onder Patrick Lemmen beiden in actie in de CSIYH1* 7-jarigen klasse. Ze reden allebei een foutloze ronde. Fascinating Fortuna eindigde met een sterke tijd als tweede en Kamara van ’t Heike finishte als vierde.

Twee maal eerste
Bij de 5-jarigen verscheen Haufom (v. Tangelo van de Zuuthoeve) donderdag in de ring onder Tom Slattery. Met een mooie rit eindigde de combinatie op een gedeelde eerste plaats. Dit herhaalden ze een dag later, toen zij wederom op een gedeelde eerste plaats eindigden bij de 5-jarigen.

De merrie Larca van Erpecom (v. Kashmir van Schuttershof) wist onder de Ier Tom Slattery als derde te eindigen bij de 6-jarigen op de laatste dag van het concours in Opglabbeek.

Fascinating Fortuna eerste bij de 7-jarigen
Fascinating Fortuna en Patrick Lemmen bekroonden hun laatste optreden tijdens het concours in Opglabbeek met een overwinning. Met een zeer snelle rit gingen zij er vandoor met de overwinning bij de 7-jarigen. Kamara van ’t Heike eindigde op minder dan een seconde langzamer op een derde plaats onder Tom Slattery.

Bron foto: Equnews