DSHS-paard Anyway II verkocht aan Tops en Lynch

25 februari 2013

25 februari 2012

Vorige week is bekend geworden dat het paard Anyway II (No Limit x Farmer) is verkocht aan Stal Tops en Denis Lynch.

Het echtpaar John en Lisa Hales kocht de No Limit-zoon in september 2010 tijdens de Dutch Sport Horse Sales, een veiling voor getalenteerde springpaarden in Weert. De Engelse internationale springruiter Robert Whitaker ging het paard rijden en deed dat met succes.
…..
Ierse-Duitse springruiter Denis Lynch. 
In augustus 2012 won de combinatie onder andere de finale voor 7-jarige paarden tijdens de British Young Horse Showjumping Championships in het Engelse Addington. In januari 2013 werd Whitaker nog vijfde met de bruine ruin tijdens de CSI-W Rolex FEI World Cup voor 7 en 8-jarige springpaarden in het Duitse Leipsig.
Deze klinkende resultaten bleven niet onopgemerkt. De in Valkenswaard gesitueerde handelsstal Stal Tops en de Ierse-Duitse ruiter Denis Lynch waren geïnteresseerd en hebben het paard weten kopen. Lynch zal het Anyway II verder opleiden vanuit zijn stal in het Duitse Münster.
Met deze verkoop is de No Limit-nakomeling in uiterst capabele handen terecht gekomen. Lynch staat momenteel op de 16e plaats op de FEI World Ranking. Hij nam in 2008 deel aan de Olympisch Spelen in China.
Klik hier voor de overwinningsrit van Robert Whitaker en Anyway II tijdens British Young Horse Showjumping Championships.