DSHS-collectie presenteert zich uitstekend

21 september 2015

WEERT – De Dutch Sport Horse Sales-paarden hebben zich vanavond uitstekend getoond op de presentatie op de vooravond van de Dutch Sport Horse Sales in Weert. Alle vier-, vijf- en zesjarige springpaarden maakten een fitte, frisse indruk en toonden hun uitmuntende rijkwaliteiten en springtalenten.

Het team van de Dutch Sport Horse Sales zorgde voor een optimaal verloop van de presentatie van de paarden van Stal Hendrix, Neil Jones en Yves Houtackers. Dankzij de uitstekende zorg van de grooms zagen de paarden er fantastisch uit en Pieter Keunen, Luc Steeghs, Tim van den Oetelaar, Niels Knape, Rob van Bussel en Oda Lingvaer presenteerden de paarden op professionele wijze.

Wederom blinkt de Dutch Sport Horse Sales uit door uitstekend opgeleide paarden die op deze jonge leeftijd al veel potentie tonen. “We zijn heel trots dat we weer zo’n fantastische collectie hebben”, vertelt organisator en selecteur Paul Hendrix. “Dit is misschien wel onze beste collectie ooit!”

De DSHS-presentatie kon rekenen op veel publieke belangstelling en geïnteresseerden met allerlei verschillende nationaliteiten. Van Amerikanen tot Turken en van Ieren tot Zwitsers, de interesse komt wederom overal vandaan. Ook grote namen als Nick Skelton, Laura Kraut, Martin Fuchs en nog vele anderen bewonderden de DSHS-collectie 2015.

Morgenavond om 19:30 uur in Weert start de Dutch Sport Horse Sales.

Bekijk hier de presentatie van vanavond. Met de pijlen links onder de video kunt u verder klikken naar het volgende paard.