CSI Eindhoven: Poels en DSHS-paard Apart winnen kwalificatieronde GP

18 mei 2015

Tal van paarden die via de Dutch Sport Horse Sales zijn verkocht wisten zich vorige week in de kijker te rijden. We beginnen dicht bij huis, in Eindhoven. Daar vond van 14 t/m 17 mei het CSI Eindhoven plaats. Aan de start verscheen de Limburgse Caroline Poels met de vosruin Apart (Larino x Burggraaf). Het duo won op vrijdag de Rabobank Prix, de 1.50m rubriek die telde als kwalificatieronde voor de Grand Prix op zondag. Poels en Apart behaalden in die VDL Groep Grand Prix Eindhoven een fantastische derde plaats.

In het Engelse Windsor won de Amerikaanse Emma Heise de Grand Prix met het op de Dutch Sport Horse Sales gekochte springpaard Viper Vrombautshoeve Z (Verdi x Karioka del Follee). Viper Vrombautshoeve Z werd in 2007 geboren en in 2013 in Weert op de veiling verkocht. Opnieuw zet deze combinatie een overwinning op hun naam.

De Harley VDL-nakomeling Constable II (Harley VDL x Lupicor) doet het ongelooflijk goed onder de Amerikaanse amazone Laura Kraut. Constable II werd in 2012 via de Dutch Sport Horse Sales verkocht en is vaak bovenaan in de uitslagenlijsten te vinden. Afgelopen vrijdag werd het duo vierde in het 1.50m in Windsor. Op zaterdag werden ze ook nog eens derde in de 1.45m rubriek.

CSI Eindhoven web