Brighton Bay & Dutsboy op dreef in Valkenswaard

14 juli 2016

Het is nogmaals bewezen: het CSI Valkenswaard is een geschikt concours voor de Tsjechische Emma Augier de Moussac. De jonge amazone heeft net als in mei wederom goede prestaties neergezet tijdens het mooie Brabantse evenement in de Tops International Arena. Daarnaast kwam de Amerikaanse amazone Jessica Springsteen in actie met de Veron-zoon Dutsboy.

Op maandag 11 juli kwam Emma Augier de Moussac in actie met Brighton Bay (v. Ultimo – voorheen Fulltime Fortuna). De jonge combinatie veroverde een 1e plaats tijdens de CSIYH2* op 1.30m-niveau. Samen met Brighton Bay presteerde Emma eerder dit jaar in mei al zeer goed in Valkenswaard, toen werden zij twee maal 1e en twee maal 2e in de 6-jarigen klasse.

Een dag later verscheen de 23-jarige Jessica Springsteen met Dutsboy (v. Veron) in de ring tijdens de CSIYH2* voor 8-jarige paarden op 1.45m-niveau. Deze combinatie eindigde op een mooie 7e plaats. Op de dinsdag kwam Augier de Moussac ook in actie. Zij eindigde met Brighton Bay tijdens de CSIYH2* voor 6-jarigen op 1.30m-niveau op een 8e plaats.

Brighton Bay,(voorheen Fulltine Fortuna) (Emma de Moussak

Emma Augier de Moussac met Brighton Bay