Backstory opnieuw succesvol tijdens Winter Equestrian Festival

11 maart 2013

11 maart 2013
Dat de overwinning van vorige maand in Wellington absoluut geen toeval was, bewijst het paard Backstory door opnieuw op overtuigende wijze de rubriek voor 7-jarige springpaarden te winnen. Backstory (Ustinov x Amulet x Alme Crack Z) word gereden door Jenniffer Rossire. De rubriek werd verreden tijdens het Winter Equestrian Festival in Wellington – Florida.
De combinatie bleef foutloos en finishte in de barrage met een tijd van 35.742. Dat is maar liefst 3,1 seconden sneller dan de nummer 2, de Ierse springruiter Shane Sweetham.
……
Jenniffer Rossire met Backstory.
Het paard Backstory werd in 2012 via de Dutch Sport Horse Sales verkocht aan de Amerikaan David Hopper. Brennero lijkt een enorme fantastische toekomst tegemoet te gaan vanwege zijn geweldig ontwikkelde springmanieren, goede reflexen en zijn rijdbaarheid. Ten tijde van de veiling ging de bruine ruin door het leven als Brennero.
Een ander paard dat ook verkocht werd via de Dutch Sport Horse Sales is Casano (Cesano II x Capone II x Lascadell). De bruine ruin werd in 2011 verkocht en wordt inmiddels gereden door de Ierse ruiter Ronan McGuigan. Deze combinatie behaalde de zevende plek tijdens dit prestigieuze Amerikaanse concours.
Resultaten 
1. Jennifer Rossire – Backstory
2. Shane Sweetham – Balavan
3. Cian O’Connor – Gain Line
4. Martin Guerra – Granfina
5. Bianca la Fontaine – Sapristila Chapelle
6. Martin Guerra –Doloubet
7. Ronan McGuigan – Casano